Logo

Sødt valnøddebrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 g hvedemel.
2 tsk bagepulver.
100 g sukker.
2 æg.
3 5 dl mælk.
Lidt salt.
150 g hakkede valnødder.
1 spsk usaltet smør.

Varm ovnen op til 180°C.
Bland hvedemel, bagepulver og sukker.
Slå æggene i og hæld mælken i så massen stadig er lidt flydende og ikke en tyk masse.
Tilsæt salt og valnødder.
Hæld massen i en brødform og bag den i ovnen til den er nok.
Serveres afkølet i tynde skiver med usaltet smør.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 724 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pie med lime og vindruerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Figurbrød En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• RosenbrødRosenbrød er en vaskeægte dansk bagerkage. Det søde brød er pyntet med et tykt lag glasur...
• Portvinsfromage med mandlerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os