Logo

Sødt valnøddebrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g hvedemel.
2 tsk bagepulver.
100 g sukker.
2 æg.
3 5 dl mælk.
Lidt salt.
150 g hakkede valnødder.
1 spsk usaltet smør.

Varm ovnen op til 180°C.
Bland hvedemel, bagepulver og sukker.
Slå æggene i og hæld mælken i så massen stadig er lidt flydende og ikke en tyk masse.
Tilsæt salt og valnødder.
Hæld massen i en brødform og bag den i ovnen til den er nok.
Serveres afkølet i tynde skiver med usaltet smør.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.048 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?






Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her