Logo

Sølvkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

200 g margarine   
200 g sukker
2 tsk vaniljesukker  
3 spsk vand
250 g hvedemel   
1 tsk bagepulver
6 æggehvider


Margarine og sukker røres med vaniljen.
Vand tilsættes, 1 spsk ad gangen
Hvedemel og bagepulver sigtes og røres i.
De stiftpiskede hvider tilsættes.
Dejen fyldes i en smurt form på ca. 1 1/2 l.
Bages ca. 1 1/4 time ved jævn varme / 170°C.
Når kagen er kold kan der evt. sigtes flormelis over.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 844 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Brød fra New YorkEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Minifinancier cupcakesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokoladekage med glasur En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Belgisk risbudding Denne opskift stammer, som navnet antyder, fra Belgien hvor den er kendt som rijspap. I...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os