Logo

Sølvkage - æggehvidekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g melis
200 g margarine
65 g mandler el. mandelessens
8 stk æggehvider
250 g hvedemel
1 ½ tsk bagepulver
flormelis
 
Rør sukker og margarine i 10 minutter.
Tilsæt de stødte el. fint hakkede mandler el. mandelessensen.
Sigt hvedemel og bagepulver sammen og rør det i.
Vend de stiftpiskede hvider i dejen  
Dejen fyldes i en smurt form på ca. 1,5 l.
Bages ca. 1 ¼ time ved jævn varme - 170°C.
Når kagen er kold kan der evt. sigtes flormelis over. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 3.857 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her