Logo

Sølvkage - æggehvidekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
250 g melis
200 g margarine
65 g mandler el. mandelessens
8 stk æggehvider
250 g hvedemel
1 1/2 tsk bagepulver
flormelis
 
Rør sukker og margarine i 10 minutter.
Tilsæt de stødte el. fint hakkede mandler el. mandelessensen.
Sigt hvedemel og bagepulver sammen og rør det i.
Vend de stiftpiskede hvider i dejen  
Dejen fyldes i en smurt form på ca. 1,5 l.
Bages ca. 1 1/4 time ved jævn varme - 170°C.
Når kagen er kold kan der evt. sigtes flormelis over. 
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.050 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Chokolade Charlotte cupcakesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• MuffinsdejEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Ciabatta 5En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Bradepandekage med solbærStreuselkuchen hedder denne tyske kage, som er bagt med solmodne solbær. Prøv evt. også...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os