Logo

Sølvkage - æggehvidekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
250 g melis
200 g margarine
65 g mandler el. mandelessens
8 stk æggehvider
250 g hvedemel
1 1/2 tsk bagepulver
flormelis
 
Rør sukker og margarine i 10 minutter.
Tilsæt de stødte el. fint hakkede mandler el. mandelessensen.
Sigt hvedemel og bagepulver sammen og rør det i.
Vend de stiftpiskede hvider i dejen  
Dejen fyldes i en smurt form på ca. 1,5 l.
Bages ca. 1 1/4 time ved jævn varme - 170°C.
Når kagen er kold kan der evt. sigtes flormelis over. 
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.959 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• AbrikosmuffinsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Krydderboller En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Birkes dryppet med citron cupcakesCupcakes, eller muffins, kan laves på et utal af måder. Her er en opskrift på cupcakes med...
• - NytårsmenuEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os