Logo

Søndagsvafler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Vafler

250 g hvedemel
1/4 tsk salt
1 tsk sukker
1 dl vand
1 dl øl
4 æg
250 g smør eller margarine
2 dl piskefløde
flormelis til at drysse med

Hvedemel, salt og sukker udrøres med øl og vand. Æggeblommerne piskes i. Smørret smeltes og tilsættes. Fløden og æggehviderne piskes stive hver for sig og vendes forsigtigt i dejen.
Vaffeljernet varmes godt igennem, lidt smør hældes i til første hold vafler.
Dejen hældes på, men må ikke dække jernet helt. Jernet lukkes sammen, og vaflerne bages ca. 3 minutter på hver side.

Vaflerne serveres drysset med flormelis.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 560 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Lækre marcipanmuffins med rabarber, blåbær og æblerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Brunsviger 8En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Mendiant med figentop cupcakesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kylling med paprika + Brødbudding med kirsebærEn helt speciel kylling: Flad, ganske særlig krydret, ganske særlig sprød og ganske særlig...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os