Logo

Søndagsvafler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Vafler

250 g hvedemel
¼ tsk salt
1 tsk sukker
1 dl vand
1 dl øl
4 æg
250 g smør eller margarine
2 dl piskefløde
flormelis til at drysse med

Hvedemel, salt og sukker udrøres med øl og vand. Æggeblommerne piskes i. Smørret smeltes og tilsættes. Fløden og æggehviderne piskes stive hver for sig og vendes forsigtigt i dejen.
Vaffeljernet varmes godt igennem, lidt smør hældes i til første hold vafler.
Dejen hældes på, men må ikke dække jernet helt. Jernet lukkes sammen, og vaflerne bages ca. 3 minutter på hver side.

Vaflerne serveres drysset med flormelis.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,7 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.403 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her