Logo

Sønderjydsk kringle

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
300 g hvedemel
200 g margarine
50 g gær
3 spsk sukker
2 æg
 
Fyld:
100 g marcipan
50 g summer
50 g margarine
 
Margarine og gær smuldres i hvedemel, hvorefter sukker tilsættes.
Det hele samles med æg og æltes godt.
Dejen spredes/rulles ud på bordet.
Fyldet røres sammen med en gaffel og smøres på dejen.
Dejen lukkes omkring fyldet, pensles med æg og drysses med perlesukker.
Bages 20 minutter ved 200°C.
Bemærk: hævning ikke nødvendigt.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 787 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Solbærmuffins 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• HindbærlagkageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Svensk RundbrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Spid med friske bærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os