Logo

Sønderjydsk kringle

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
300 g hvedemel
200 g margarine
50 g gær
3 spsk sukker
2 æg
 
Fyld:
100 g marcipan
50 g summer
50 g margarine
 
Margarine og gær smuldres i hvedemel, hvorefter sukker tilsættes.
Det hele samles med æg og æltes godt.
Dejen spredes/rulles ud på bordet.
Fyldet røres sammen med en gaffel og smøres på dejen.
Dejen lukkes omkring fyldet, pensles med æg og drysses med perlesukker.
Bages 20 minutter ved 200°C.
Bemærk: hævning ikke nødvendigt.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.216 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her