Logo

Sønderjydsk kringle

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
300 g hvedemel
200 g margarine
50 g gær
3 spsk sukker
2 æg
 
Fyld:
100 g marcipan
50 g summer
50 g margarine
 
Margarine og gær smuldres i hvedemel, hvorefter sukker tilsættes.
Det hele samles med æg og æltes godt.
Dejen spredes/rulles ud på bordet.
Fyldet røres sammen med en gaffel og smøres på dejen.
Dejen lukkes omkring fyldet, pensles med æg og drysses med perlesukker.
Bages 20 minutter ved 200°C.
Bemærk: hævning ikke nødvendigt.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 718 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Inges grahamsbrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Upside-down cake 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kanelkage 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Hytteost med frugt og honningEn sund og frisk dessert med frisk frugt. Brug de frugter du har i huset - ananas og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os