Logo

Sønderjysk brødtærte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 æg
150 g sukker ( 1 3/4dl)
3 kopper (4 ½ dl) revet rugbrød
 
Fyld:
4-5 dl piskefløde
 
Del æggene og pisk æggehviderne stive.
Pisk sukkeret i og dernæst æggeblommerne.
Vend det revne rugbrød i med let hånd.
Fordel dejen i to lagkageforme (formene smøres godt), og bag bundene i
12-15 minutter ved 190ºC.
Læg de kolde bunde sammen med flødeskum. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.173 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her