Logo

Sønderjydske kringler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Julesmåkager fra Sønderjylland

250 g hvedemel
150 g smør
2 tsk vaniljesukker
20 g gær
Pynt:
1 sammenpisket æg
perlesukker

Smørret smuldres i melet.
Gæren udrøres i 2 spsk koldt vand og kommes i melet.
Æltes sammen og hviler koldt ½ time.
Dejen trilles i fingertykke pølser og skæres i 15 cm stykker, som formes til små kringler.
Kringlerne lægges på en smurt bageplade, smøres med sammenpisket æg og drysses med rigeligt perlesukker.
Bages ved 210°C i 12-14 min., midt i ovnen.

NB! Kagerne kan opbevares i kagedåse, men er også egnede til frysning.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.438 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her