Logo

Sønderjydske kringler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Julesmåkager fra Sønderjylland

250 g hvedemel
150 g smør
2 tsk vaniljesukker
20 g gær
Pynt:
1 sammenpisket æg
perlesukker

Smørret smuldres i melet.
Gæren udrøres i 2 spsk koldt vand og kommes i melet.
Æltes sammen og hviler koldt ½ time.
Dejen trilles i fingertykke pølser og skæres i 15 cm stykker, som formes til små kringler.
Kringlerne lægges på en smurt bageplade, smøres med sammenpisket æg og drysses med rigeligt perlesukker.
Bages ved 210°C i 12-14 min., midt i ovnen.

NB! Kagerne kan opbevares i kagedåse, men er også egnede til frysning.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.103 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her