Logo

Sønderjydsk æblekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1-1 ½ kg æbler
½ citron saften
4 dl hvedemel
4 dl brun farin
2 dl kokosmel
200 g margarine
3 tsk kanel
1 tsk nelliker

Ælt hvedemel, brun farin, kokosmel, kanel, nelliker sammen med margarinen.
Æblerne skrælles, skæres i både og lægges i et smurt fad.
Hæld citronsaft over æblerne og fordel dejen som låg over æblerne.
Bages ved 170°C i ca. 30 min.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 497 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Små jordbærtærterJordbærtærte smager af sommer, og denne version indeholder masser af friske jordbær....
• Havregrynskugler - UsaltetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Sukkerbrød En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• SofticeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!