Logo

Sønderjysk pladekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
6 æg
500 g hvedemel
skal af 1 citron
50 g mandler
300 g sukker
300 g smør
1 tsk hjortetakssalt
50 g korender
 
Rør smør og sukker hvidt.
Kom æggene i et ad gangen og rør godt mellem hvert.
Nu tilsættes mandler, korender. hjortetakssalt og hvedemel.
Blandes forsigtigt sammen.
Hældes i en bradepande og bages ved 175ºC i 1 time.
 
Egnsret
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.047 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?