Logo

Søren Gerickes æblekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
5 store syrlige æbler
1 spsk sukker
1 spsk honning
1 tsk strøgen kanel
1 dl vand
1/2 stang vanilje eller 1 tsk vaniljesukker
250 g rasp (lige dele tvebakker og makroner, der knuses)
smør

Kernehusene fjernes, og æblerne skæres i grove stykker. De koger godt igennem med vand, sukker, honning, kanel og vanilje i ca. 10 minutter. Æblemosen og rasp fordeles i 3 lag i små ovnfaste portionsskåle. Der kommes en god klat smør på toppen, og de bages i ca. 25-30 minutter ved 200ºC på mellemste rille. De skal være så varme, at de koger i siden.

Tips: Prøv at skære 2 æbler i stykker og kom dem i æblemosen, inden æblekagerne lægges sammen og bages.

Server med enten let pisket flødeskum eller bare en god piskefløde til.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 562 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pandekager med skaldyrsfyldEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Farsgryde med grønsagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rababertærte En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Papaya og passionsfrugtEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!