Logo

Sørens Gulerodskage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g brun farin
2 dl olie
4 æg
275 g hvedemel
1 tsk vaniljesukker
½ tsk salt
2 tsk kanel
375 g revet gulerod
1 tsk natron
2 tsk bagepulver
rosiner
 
Æg og farin piskes godt og olien tilsættes.
Hvedemel blandes med kanel, salt, bagepulver, natron og vaniljesukker og røres i
Gulerod og rosiner vendes i
Hældes i smurt mindre bradepande
Bages ved 185ºC i 75 min. (1 time og 15 min.)
Kan pyntes med nøddeflager før bagning
Kan pyntes med glasur eller spises med cremefraiche.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.366 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad bruger du mest mobiltelefonen til?









Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her