Logo

Sachertærte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dej:
150 g kogechokolade
100 g smør eller margarine
150 g flormelis
5 æg
80 g hvedemel
1 tsk Vanila
Fyld:
1 dl abrikos- eller kirsebærmarmelade
Pynt:
150 g overtrækchokolade

Chokoladen smeltes sammen med smør eller margarine over vandbad. Sukkeret drysses i. Derefter tilsættes æggeblommer, Vanila og hvedemel, og til sidst vendes de stiftpiskede æggehvider i. Dejen kommes i en smurt springform. Bages i forvarmet ovn ca. 50 min. ved 180 gr. Afkøles og deles i 2 lag og lægges sammen med abrikos- eller kirsebærmarmelade. Overtrækchokoladen smeltes over vandbad, og kagen overtrækkes hermed.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.656 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?






Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her