Logo

Saftig banankage med chokolade og nødder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
100 g smeltet smør
3 æg
175 g mørk farin
2 tsk vaniljesukker
125 g hvedemel
1 tsk bagepulver
75 g hakket chokolade
75 g hakkede nødder
3 mosede bananer
 
Smelt smørret og bland æg, farin og vaniljesukker i.
Bland melet med bagepulver og sigt det i dejen.
Rør chokolade og nødder i og vend til sidst de mosede bananer i.
Bag kagen i form ved 200ºC i ca. 50 minutter.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (11 stemmer)
Siden er blevet set 6.616 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?