Logo

Saftig gulerodskage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Dej
2 æg
250 g farin ( 5 dl )
500 g groftrevet gulerod
325 g hvedemel (6 dl )
1 tsk bagepulver
2 tsk natron
½ tsk salt
2 tsk vaniljesukker
3 tsk kanel
50 g kokosmel ( 1 dl )
21/2 dl æblemos
 
Creme:
200 g flødeost naturel
125 g blødt smør
125 g flormelis
2 tsk vaniljesukker
 
Pisk farin og æg rigtig godt.
Rør æblemos og de revne gulerødder i.
Bland alle de tørre dele og rør dem i dejen.
Kom den i en smurt bradepande ca. 25 x35 cm.
Bag kagen på midterste rille i 40 min. ved 190°C.
Lad den køle af, og vend den ud på en rist.
Pynt den med glasur eller flødeostecreme der er rørt sammen.
 
Tips: Brug fx. rosiner, æbletern eller hakkede nødder, i stedet for
kokosmel. Kagen er næsten bedst dagen efter.
Er fryseegnet.
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.059 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?