Logo

Saint Albray tærte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Tærtedej:
200 g hvedemel
70 g smør
1/2 æg
1/2 dl koldt vand
1/2 tsk salt

Fyld:
150 g kogt røget skinke i tern
125 g Saint Albray i tern
1 1/2 dl cremefraiche 18%
1 1/2 æg
1/2 tsk fint revet muskatnød
1 tsk provencekrydderi
Salt og peber

Dejen æltes sammen til en smidig dej.
Den stilles i køleskab i ca. 30 min.
Dejen rulles ud på en bordplade med lidt hvedemel.
En tærteform (ca. 25 cm i diameter) smøres og dejen kommes i formen.
Tærtebunden prikkes med en gaffel.
Skinketern og Aaint Albray tern kommes på tærtebunden. Cremefraiche, æg, muskatnød, provencekrydderi, salt og peber piskes let sammen.
Æggemassen hældes over og tærten bages i ovn ca. 35 min ved 200°C.

Tips: Istedet for skinke kan fx. anvendes kogte gulerødder i tern.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 893 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Ølkage 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kringle En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• BarbariDette fladbrød stammer oprideligt fra Iran og er meget sprødt i det overfladen pensles med...
• ÆggegrødÆggegrød er en gammel dansk ret, og denne opskrift er rimelig simpel at følge. Grøden...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os