Billede venligst indsendt af Marianne Schiller
#
4 salatløg eller 1 porre (ca. 150 g)
5-6 marinerede soltørrede tomater i strimler
100 g  smuldret fetaost
10 grønne eller sorte oliven i skiver.
8 dl  hvedemel (480 g)
1 spsk  bagepulver
½ tsk  salt
100 g  smør
4 dl  mælk
2 dl  revet ost (80 g)
*
Sæt ovnen på 250 °C. Skyl og skær salatløgene i strimler. 
Bland hvedemel, bagepulver, salt og smør i tynde skiver - gerne i en foodprocessor. 
Tilsæt mælken og saml hurtigt massen sammen til en dej. 
Rør løg/porre, tomater, fetaost og oliven i. 
Fordel dejen i en smurt muffinsform med 12 eller 6 huller eller i papirforme stillet på en plade. 
Kom ost på de enkelte muffins. 
Bages midt i ovnen i 15-20 minutter for store muffins og 12-15 minutter for normalstørrelse. 
Muffins skal afkøles lidt, inden de forsigtigt løsnes og serveres lune eller kolde til suppe, salat eller på udflugten