Logo

Sandkage med abrikos-hyben

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 æg
150 g sukker
150 g margarine
250 g abrikos/hybengrød
150 g rosiner
75 g hakkede valnøddekerner/hasselnøddekerner eller mandler
225 g hvedemel
2 tsk bagepulver
1/2 tsk salt
 
Pisk æg og sukker let og skummende.
Rør margarine i sammen med abrikos/hybengrød, rosiner og hakkede
nødder.
Bland hvedemel med bagepulver og salt og rør det i dejen.
Hæld dejen i en sandkageform (1,5 l).
Bag ved 170°C i ca. 1 time.
Lad kagen stå 1 time i formen, før den vendes ud.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 829 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Norske vaflerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Crepes suzette cupcakesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pandekager no. 1Portionen giver ca. 20 pandekager
• Nougat- og chokoladeisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os