Logo

Sandkage med alt det gode

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
lidt smør og rasp eller hvedemel til formen
1 tsk bagepulver med let top
200 g hvedemel
2 æg
180 g sukker
150 g blødt smør
50 g hasselnøddekerner
50 g mandler
50 g mørk chokolade
50 g rosiner (evt. udblødt i rom)
 
Udblød evt. rosinerne i lidt rom.
Hak chokoladen eller riv den groft.
Smut mandlerne og hak dem. Hak hasselnødderne.
Smør formen og drys den med rasp eller hvedemel.
Pisk smør og sukker let og luftigt.
Tilsæt æggene et ad gangen.
Sigt hvedemel og bagepulver over dejen og rør, til det lige akkurat er blandet.
Vend chokolade, rosiner, mandler og nødder i og hæld dejen i den smurte form.
Bag kagen ved 180°C i ca. 50 min. eller til der ikke hænger dej ved en træ-grillpind stukket ned midt i kagen.
Vend kagen ud på en bagerist.
Sandkagen egner sig til pyntning med fx. chokoladeglasur og mandler.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.402 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?