Logo

Sandwich boller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1/3 liter lunkent vand
15 g sukker
30 g gær
Lidt salt
15 g smør eller margarine
500 g hvedemel
 
Det hele æltes sammen, glat og hviler i 20 minutter.
Deles i boller og rulles pænt runde.
Dyppes evt. i sesamfrø eller birkes
Sættes på plade med god afstand og hviler i ca. 5 minutter.
Trykkes flade og hæves til dobbelt størrelse.
Bages ved 250ºC i forvarmet ovn til de er lysebrune.
Tips: Til brød kommes dejen i passende form, hæves til dobbelt størrelse
og bages ved 225ºC i ca. 20 minutter.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.034 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Appelsinkage 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Landtærte med abrikos og kirsebærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Boller, bagt uden gærHjemmebagte boller smager bare bedst, især lune fra ovnen med smør og syltetøj. disse er...
• Ananas bagt med vaniljeAnanas bagt med vanilje er en dejlig opskift på en lækker dessert. Karamellen giver...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!