Logo

Sandwichbrød 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 dl mælk
50 g margarine
1 spsk sukker
2 tsk salt
40 g gær
ca. 650 g hvedemel
æggehvide til pensling

Smelt margarine, hæld mælken i gryden og lad den blive fingervarm. Rør gæren ud i lidt af mælken og hæld al væsken op i et dejfad. Tilsæt sukker, salt og tilpas meget hvedemel til at give en smidig dej, der slipper hænderne.
Lad den hvile tildækket i 20 minutter.
Slå dejen ned, tryk den ud i en plade og rul den ret stramt til en pølse. Læg pølsen i formen, dæk med folie og lad den hæve op til kanten af formen.
Bag brødet ca. 30 minutter ved 210°C.
Tips: Opskriften passer til en form på 3 liter.
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.552 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?