Logo

Sandwichbrød 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Tid: 20 min. + hæve/bagetid
5 dl lunt vand
50 g gær
3 spsk olie
2 tsk salt
Ca. 1 kg hvedemel
Smør til formen
Brødform: 3 liter
 
Rør gæren ud i det håndvarme vand og tilsæt olie og salt.
Rør 2/3 af melet i og ælt så meget af resten i, som dejen kan tage.
Den skal være glat og smidig.
Lad den hæve lunt og tildækket i 1/2 time.
Smør formen, hvis den ikke er teflonbelagt.
Slå dejen ned, ælt den let og form den til et brød.
Læg den i den smurte form, dæk den til og lad den hæve 1/2 time.
Op­varm ovnen til 200ºC.
 
Sæt brødet i ovnen og dæk formen med en metalplade, som holdes på plads af noget tungt.
Eller skyd en bageplade ind lige over den.
Bag brødet ca. 45 min., til det er gyldent og lyder hult, når man banker på det.
Vend det ud af formen og pak det i et viskestykke, mens det køler af på en rist.
Brug det først næste dag.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.078 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Bourgogne cupcakes Det kan måske virke som en lidt mærkeligt kombination med bourgognevin og chokolade...
• Mandeltærte med kirsebær cupcakesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Chili-majs muffinsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• BahiadessertDenne dessert er opkaldt efter Bahia-regionen i Brasilien hvor der vokser mange...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os