Logo

Sannes skønne og luftige boller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
100 g gær
0,5 l mælk
6 spsk sukker
1 tsk salt
100 g smør (Kærgården)
800 g hvedemel

Gæren udrøres i den lunkne mælk og smørret ( Kærgården ! ). De øvrige ingredienser tilsættes og dejen æltes til der er blank og smidig. Dejen dækkes med et klæde og stilles til hævning et lunt sted i 30 min. Dejen formes til boller, der sættes på en plade med bagepapir og efterhæver i 30 min. Bollerne pensles med æg og bages i en 200ºC varm ovn i ca. 15 min.
Bages der en stor portion, som er tiltænkt fryseren, skal de pakkes i lufttætte poser med det samme de er kolde og derefter i fryseren.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 1.232 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fastelavnsboller med syltetøj og cremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarbertærte med marcipanEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Freddys Girardets citrontærteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Daimis 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os