Logo

Scones med hytteost ♥

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook


16 stykker

4 dl grahamsmel
4 dl hvedemel
1 tsk salt
4 tsk bagepulver
250 g hytteost
1 1/2-2 dl tykmælk, A38 eller cultura

Bland hvedemel, salt og bagepulver i en skål.
Tilsæt hyt­teost og mælk og rør det sammen til en dej.
Del de­jen i 4 dele og tryk dem ud med hvedemel på hænderne til runde kager ca. 15 cm i diameter.
Læg dem på en smurt plade eller bagepapir.
Skær hver kage i 4 dele med en melet kniv og bag dem ved 250ºC i ca. 10 minutter.
Scones er bedst nybagte. Server dem med plan­temargarine og evt. lidt marmelade.
 
Næringsindhold i 100 g brød - 1 skive = 30 g: kj 1170, kcal 280, fibre 10,1 g, fedt 1,7 g, mættet fedt 0,2 g, flerumættet fedt 0,8 g, P/S 3,7, kolesterol 0 mg.






 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.397 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Scones med purløgEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• ThebirkesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Scones med purløgEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• - 1. påskedag Påsken ligger ikke på en bestemt dato som julen. Påsken betyder en lang række fridage,...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os