Logo

Serenakager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1/2 kg hvedemel
375 g smør
250 g lyst farin
1 tsk hjortetaksalt
1 æg
2 tsk vaniljesukker
Pensling:
Æggehvide
Pynt:
Sukker
Kanel
Hakkede mandler

Hvedemel, smør, farin og hjortetaksalt smuldres sammen, æg og vaniljesukker æltes i, og dejen hviler koldt nogle timer.
Rulles tyndt ud og udstikkes til runde kager, der sættes på en smurt plade (ikke for tæt).
Her pensles de godt med æggehvide (eller sammenpisket æg) og drysses med krydderblandingen af sukker kanel og hakkede mandler.
Bages ca. 7 minutter ved god varme 200ºC.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 865 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Vaniljekranse sEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kattetunger 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Årets kage med øl 2003En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Æbledessert Kong HansEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os