Logo

Sesamboller med gaio

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 dl tykmælk eller Gaio naturel
25 g gær (halv pk)
2 ½ dl lunken vand
2 tsk sukker
1 tsk salt
60 g sesamfrø
150 g fuldkornshvedemel
100 g grahamsmel
250 g hvedemel

Gæren udrøres i tykmælken.
De øvrige ingredienser tilsættes. Dejen æltes godt igennem.
Hæver i ca 45 min. - til dobbelt størrelse.
Dejen slås ned og formes til 18 boller.
Efterhæver i ca 30 min.
Bages ved 225° i ca 12 min.
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 784 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?