Logo

Sesamboller med rosiner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

50 g gær
½ l. vand
50 g margarine smeltet
1 spsk honning
¾ spsk salt
100 g sesamfrø
60 g nødder
50 g rosiner

Gæren opløses i den lunkne vand, de øvrige ingredienser tilsættes i den nævnte rækkefølge.
Melet æltes i tilsidst.
Dejen hæver tildækket i en time.
Formes til boller.
Efterhæver 15-20 minutter på en bageplade.
Bages ved 200°C ca. 20 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.241 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her