Logo

Sigtebrød med kærnemælk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Dette sigtebrød lavet på kærnemælk er let at lave og smager dejligt. Kærnemælken kan erstattes af anden mælk. Brødet smager dejligt, for eksempel til eftermiddagsteen eller kaffen; især lunt fra ovnen

 

1 tsk sukker
1 dl kogt vand
1 1/2 dl mælk el. kærnemælk
20 g gær
1/4 dl lunkent vand
350 g sigtemel
150 g hvedemel
 
Tilberedes som franskbrød med gær, dog må hvedemelet ikke æltes i straks, men først når dejen er hævet.
Den lægges i en form og hæver anden gang bages ved 220°C varmt i 3/4 time.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 3,7 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.369 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Honningkagehjerter 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Tante Elisabeths honningkage En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbærtærte 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• HindbærskumEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os