Logo

Sigtebrød med hvedemel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

I denne opskrift på sigtebrød bruges der også hvedemel ud over sigtemelet. Brødet er let at lave og smager dejligt, især med en lille smule smør lunt fra ovnen. Velbekomme

 

Brød

25 g gær
3 ½ dl lunkent vand
2 spsk olie
1 ½ tsk salt
400 g sigtemel
100 g hvedemel

Gæren udrøres i vandet, der tilsættes olie, salt, og lidt efter lidt sigtemel. Dejen slås godt sammen. Tages ud på bordet og æltes igennem med hvedemel til den er blank og smidig. Hæver med fugtigt klæde i ca. 45 min. til dobbelt størrelse. Stås ned og arbejdes igennem. Formes til brød, og lægges i smurt form. Efter hæver i 30 min. Snittes, pensles og bages ved 200ºC i 40 - 50 min. Bages ude af formen de sidste 10 min.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.870 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?