Logo

Silkeborgkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6 æg
400 g sukker
200 g smeltet afkølet margarine
300 g hvedemel
3 tsk bagepulver
1 dl mælk
 
Smørcreme:
275 g margarine
200 g flormelis
ca. ½ dl kogende vand
 
100 g kokosmel
 
Æg og sukkker piskes luftig.
Resten af ingridienserne kommes i og piskes sammen.
Dejen kommes i en stor bradepande og bages i ovn ved 200°C i 20 min.
Ingredienserne til smørcremen røres sammen og kommes på kagen, når den er afkølet.

Kokosmelet ristes på en tør pande og kommmes ovenpå smørcremen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.389 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her