Logo

Silkeborgkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

6 æg
400 g sukker
200 g smeltet afkølet margarine
300 g hvedemel
3 tsk bagepulver
1 dl mælk
 
Smørcreme:
275 g margarine
200 g flormelis
ca. ½ dl kogende vand
 
100 g kokosmel
 
Æg og sukkker piskes luftig.
Resten af ingridienserne kommes i og piskes sammen.
Dejen kommes i en stor bradepande og bages i ovn ved 200°C i 20 min.
Ingredienserne til smørcremen røres sammen og kommes på kagen, når den er afkølet.

Kokosmelet ristes på en tør pande og kommmes ovenpå smørcremen.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.140 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Ingefærbrød 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Tærte med tun og ananasEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• KammerjunkereEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hvidvinsfromage med avocado og ristede mandlerFromage er en dessert som mormor ofte serverede, måske som citronfromage, men denne...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!