Logo

Sirupskage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g sirup
300 g sukker
125 g smør eller margarine
1 ½ kg flormel
1 strøgen spsk tvekulsurt natron
1 strøgen spsk stødt kanel
1 strøgen spsk stødt ingefær
¾ l. kærnemælk

Sirup, sukker og fedtstof varmes i en gryde, til sukkeret er smeltet, hvorefter det afkøles.
Hvedemel, natron, krydderier sigtes og tilsættes skiftevis i kærnemælken.
Dejen røres godt sammen og hældes i en smurt bradepande.
Bages ved svag varme ca. 1 time.
Kagen kan drysses med hakkede eller snittede mandler inden bagningen eller glaseres med sukkerglasur af 300 g flormelis, efter bagningen.
Da kagen er bedst, når den ikke er helt nybagt, er det billigst at lave ovennævnte store portion.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.297 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her