Logo

Sirupskager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
500 g sirup
125 g smør
125 g sukker
1 æg
625 g hvedemel
nelliker
muskat

Smør, sukker og krydderier kommes i et fad og overhældes med kogende sirup. Når det er afkølet, røres æg og hvedemel i. Dejen står nu til næste dag. Den rulles ud og skæres i firkanter, der pyntes med en halv mandel. Bages ved 180 º.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.589 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her