Logo

Sirupskage med kærnemælk og krydderier

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
350 g sirup (2 1/2 dl)
2 tsk tvekulsurt natron
250 g sukker
2 tsk stødt kanel
100 g smør eller margarine
2 tsk stødt ingefær
4 dl kærnemælk
1 tsk stødte nelliker
750 g hvedemel

Sirup, sukker og smør smeltes i en gryde og afkøles.
Hvedemel, natron og krydderier sigtes og røres i sirupsmassen skiftevis med kærnemælken.
Dejen fyldes i en smurt bradepande på ca. 3 l.
Bagetid: 1 1/4 time ved 150°.

Tips:Kagen smager bedst, når den ikke spises helt nybagt. Den kan
eventuelt glaseres med hvid glasur eller kakaoglasur.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.042 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rababertærte En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Mormors julekagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokoladekugler med ingefærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Blommer med smuldredejHvis du vil serverer en dessert til dine gæster en kølig efterårsdag så prøv denne dessert...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os