Logo

Sirupskage med kærnemælk og krydderier

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
350 g sirup (2 ½ dl)
2 tsk tvekulsurt natron
250 g sukker
2 tsk stødt kanel
100 g smør eller margarine
2 tsk stødt ingefær
4 dl kærnemælk
1 tsk stødte nelliker
750 g hvedemel

Sirup, sukker og smør smeltes i en gryde og afkøles.
Hvedemel, natron og krydderier sigtes og røres i sirupsmassen skiftevis med kærnemælken.
Dejen fyldes i en smurt bradepande på ca. 3 l.
Bagetid: 1 ¼ time ved 150°.

Tips:Kagen smager bedst, når den ikke spises helt nybagt. Den kan
eventuelt glaseres med hvid glasur eller kakaoglasur.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.650 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her