300 g  hvedemel 
200 g  smør 
2 æg 
3 spsk  sukker 
50 g  gær 
 
Fyld: 
50 g  revet marcipan 
2 spsk  smør 
1 æggehvide 
 
Pynt: 
1 æggeblomme 
 groft sukker 
 snittede mandler
Hvedemel og smør hakkes sammen, gæren smuldres i, sukker og de sammenpiskede æg tilsættes. 
Dejen æltes, deles og hvert stykke rulles ud til en aflang plade. 
På midten fordeles fyldet, der er rørt sammen af revet marcipan, smør og æggehvide. 
Dejens sider foldes op om fyldet, lukkes godt og lægges på en smurt bageplade. 
Stilles til hævning 10 minutter på et lunt eller 10 timer på et køligt sted. 
Pensles med æg, drysses med sukker og mandler. 
Bages midt i ovnen ved 200ºC i 20 minutter. 
Stangen kan fryses.