Logo

Sisses Sønderjydske stang

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g hvedemel
200 g smør
2 æg
3 spsk sukker
50 g gær

Fyld:
50 g revet marcipan
2 spsk smør
1 æggehvide

Pynt:
1 æggeblomme
groft sukker
snittede mandler

Hvedemel og smør hakkes sammen, gæren smuldres i, sukker og de sammenpiskede æg tilsættes.
Dejen æltes, deles og hvert stykke rulles ud til en aflang plade.
På midten fordeles fyldet, der er rørt sammen af revet marcipan, smør og æggehvide.
Dejens sider foldes op om fyldet, lukkes godt og lægges på en smurt bageplade.
Stilles til hævning 10 minutter på et lunt eller 10 timer på et køligt sted.
Pensles med æg, drysses med sukker og mandler.
Bages midt i ovnen ved 200ºC i 20 minutter.
Stangen kan fryses.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.469 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Fjern en reklame du ikke kan lide
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her