Logo

Skørdejskringler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
375 g hvedemel
10 g gær
250 g smør
1 1/2 dl fløde
 
Fyld:
Æggehvide
Groft sukker
 
Det hele æltes sammen og rulles ud i lange smalle pølser.
Små kringler formes, vendes i æggehvide og groft sukker før bagningen.
Bages ved 200°C i ca. 15 min.
Sukkerkringler er sene at lave, men det er en af de småkager, der
pynter godt på et kaffebord og som kræver en stort smukt fad til
serveringen.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 751 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Valnøddeboller Disse rustikke boller med både valnøddeolie og hakkede valnødder vil være lækkert tilbehør...
• KantinekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Æbleskiver ægteFørst var det den flydende æbleskive d.v.s. en skive æble uden kernehus, dyppet i dej og...
• Yoghurt- og jordbærisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os