Logo

Skoldet fuldkornsbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
150 g fuldkornshvedemel
3 dl kogende vand
50 g gær
1 dl lunkent vand
¾ spsk salt
200 g mager kvark
475 g safir hvedemel

Fuldkornsmelet overhældes med kogende vand og står et par timer.
Gær og vand røres i.
Salt, kvark og hvedemel tilsættes og dejen æltes godt igennem.
Stilles til hævning et lunt sted ca. ½ time.
Dejen slås ned og formes til et brød
Efterhæver på pladen ca. 15 minutter
Brødet ridses, pensles med vand og drysses med lidt fuldkornshvedemel
Bagetid 35-40 minutter ved 200°C.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.359 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?