Logo

Skovbærtærte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Mørdej:
150 g hvedemel
100 g smør
2 spsk sukker
1 æggeblomme
 
Creme:
3 dl piskefløde
1 dl cremefraiche 38%
2 spsk flormelis
1 tsk vanilje
 
Fyld:
100 g blåbær
100 g brombær
100 g hindbær/jordbær (eller 300 g frosne skovbær)
 
Pynt: 150 g æblegele
 
Smuldr smørret og sukkeret i melet.
Saml dejen med æggeblommen.
Lad dejen hvile i køleskab ca. 30 min.
Udrul dejen og beklæd en tærteform med den.
Bag tærten ved 200°C i ca, 20 min. til den er sprød.
Pisk fløden til skum og rør de øvrige ingredienser til cremen i.
Fordel cremen i tærtebunden, og fordel bærrene over.
Smelt geléen i en lille gryde og hæld den over.
Lad geléen stivne og server tærten.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.372 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?