Logo

Skovbærtærte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Mørdej:
150 g hvedemel
100 g smør
2 spsk sukker
1 æggeblomme
 
Creme:
3 dl piskefløde
1 dl cremefraiche 38%
2 spsk flormelis
1 tsk vanilje
 
Fyld:
100 g blåbær
100 g brombær
100 g hindbær/jordbær (eller 300 g frosne skovbær)
 
Pynt: 150 g æblegele
 
Smuldr smørret og sukkeret i melet.
Saml dejen med æggeblommen.
Lad dejen hvile i køleskab ca. 30 min.
Udrul dejen og beklæd en tærteform med den.
Bag tærten ved 200°C i ca, 20 min. til den er sprød.
Pisk fløden til skum og rør de øvrige ingredienser til cremen i.
Fordel cremen i tærtebunden, og fordel bærrene over.
Smelt geléen i en lille gryde og hæld den over.
Lad geléen stivne og server tærten.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.129 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Sønderjysk franskbrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbær MazarintærteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• ValnøddestængerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Tærte med citron og hindbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os