Logo

Skovridergårdens krydderkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
100 g smør
250 g sukker
3 æg
2 tsk kanel
1 tsk nelliker
1 tsk ingefær
125 g hvedemel
2 strøgne tsk bagepulver
1 dl mager cremefraiche

Smørret røres med sukkeret, hvorefter æggene tilsættes ét ad gangen, mens der piskes godt.
Heri blandes krydderier, hvedemel, bagepulver og til sidst cremefraiche.
Dejen hældes i en velsmurt, raspstrøet form, der rummer ca. 1 1/2 l. , og
bager på nederste rille ved 200°C i 45-50 minutter.
Prøv med en tandstikker, om kagen er bagt, når bagetiden er forbi.
Kagen afsvaler 5-10 minutter, vendes derefter ud af formen og
afsvaler på en rist.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 733 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Mager æblekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Brød fra Hven En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Minipandekager med gedeost og basilikumpestoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kærnemælkskoldskål med jordbærNyd en forfriskende kærnemælkskoldskål med skiver af søde jordbær
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os