Logo

Slagterens dyreryg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
4 kg dyreryg
suppeurter
½ l. fløde
laurbærblade
sennep
timian
rødvin
bacon
løg
salt, peber
 
Skær senerne af dyreryggen og mørbraden.
Ryggen smøres med sennep og barderes med bacon.
Rødvin hældes ved.
Stegen steges 2x15 minutter ved 200ºC.
Derefter skæres fileterne af.
Benene kommes i en gryde sammen med urterne og krydderierne.
Dækkes med vand.
Det skal så koges godt igennem ca. 45 minutter.
Sies derefter over i en anden gryde sammen med fløde, ribsgele og
stegeskyen.
Saucen jævnes og lidt kulør tilsættes
Smages til med salt og peber.
Fileter og mørbrad varmes igen ved 200ºC ca. 15 minutter.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.630 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?