Logo

Skårne brune kager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
250 g smør
250 g sukker
125 g sirup
1 tsk potaske
1 tsk kanel
1/2 tsk nellike
125 g fint hakket sukat
65 g groft hakkede mandler
1/2 kg hvedemel

Smør, sukker og sirup bringes i kog.
Potaske, udrørt i 1 spsk varmt vand, tilsættes, og lidt efter røres krydderier og mandler i.
Når massen er nogenlunde kold æltes melet i, og dejen formes til pølse, der stilles koldt (ikke i køleskab, det kan få dejen til at smuldre).
Efter nogle timer eller næste dag skæres dejen i papirtynde skiver.
Bages på smurt plade ved svag varme 160-170ºC i 8-10 minutter.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 693 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Den rigtige kransekage med 18 ringeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Petits foursEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• FigenkageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• CitronglasurEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os