Logo

Små fulkornsbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

50 g gær
4 dl lunken vand
3 spsk olie
100 g fuldkornshvedemel (1 ½ dl )
2 tsk salt
600 g hvedemel (10 dl )
Æg til pensling
Fuldkornshvedemel
 
Fyld gæren i en røreskål, og rør den ud i lidt af vandet.
Tilsæt resten af vandet, olie, salt og hvedemel, og ælt i mindst 5 minutter.
Form dejen til 4 brød, og læg dem med ca. 2 centimeters afstand på en bageplade med bagepapir.
Skær brødene næsten igennem til i alt 16 små sammenhængende brød.
Lad brødene hæve i ca. 30 minutter.
Pensl brødene med æg og drys dem over med fuldkornsmel.
Sæt bagepladen i en kold ovn på midterste ribbe.
Tænd for ovnen.
Sluk for ovnen efter ca. 25 minutter, og lad brødene stå 5 minutter i eftervarmen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.058 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her