Logo

Små fulkornsbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
50 g gær
4 dl lunken vand
3 spsk olie
100 g fuldkornshvedemel (1 ½ dl )
2 tsk salt
600 g hvedemel (10 dl )
Æg til pensling
Fuldkornshvedemel
 
Fyld gæren i en røreskål, og rør den ud i lidt af vandet.
Tilsæt resten af vandet, olie, salt og hvedemel, og ælt i mindst 5 minutter.
Form dejen til 4 brød, og læg dem med ca. 2 centimeters afstand på en bageplade med bagepapir.
Skær brødene næsten igennem til i alt 16 små sammenhængende brød.
Lad brødene hæve i ca. 30 minutter.
Pensl brødene med æg og drys dem over med fuldkornsmel.
Sæt bagepladen i en kold ovn på midterste ribbe.
Tænd for ovnen.
Sluk for ovnen efter ca. 25 minutter, og lad brødene stå 5 minutter i eftervarmen.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.189 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Appelsinkage - BradepandekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Landbrød med birkesDette lækre brød er meget let at bage. Server gerne en delikat, hjemmelavet ostecreme til....
• Boller, bagt uden gærHjemmebagte boller smager bare bedst, især lune fra ovnen med smør og syltetøj. disse er...
• Ananas bagt med vaniljeAnanas bagt med vanilje er en dejlig opskift på en lækker dessert. Karamellen giver...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!