Logo

Små napolionshatte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
150 g hvedemel
75 g floursukker
100 g koldt smør
1 æggeblomme
1 tsk koldt vand
125 g ren, rå marcipan

Bagetid: Ca. 8 min ved 200°C
Bland hvedemel og floursukker sammen i en skål.
Skær smørret i mindre stykker og smuldr det i melblandingen.
Tilsæt æggeblomme og vand og saml hurtigt dejen.
Stil den tildækket i køleskabet i mindst 1/2 time.
Rul dejen ud på et meldrysset bord til en ca. 3 mm tyk dejplade.
Stik runde kager ud med en dejstikker ( ca 51/2 cm. i diameter).
Saml den overskydende dej og gentag udstikningen, til der er ca 40 kager.
Tril ca 40 små marcipankugler og læg en på hver kage.
Saml med 3 fingre dejen op om marcipankuglen.
Sæt napolionshattene på en plade med bagepapir og bag dem midt i ovnen. Lad dem køle af.

Tips: "Hattenes" hjørner kan dyppes i smeltet overtrækschokolade
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.150 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Focaccia med salvieDet lækre italienske focaccia brød laves typisk med rosmarin. Hvis du prøve noget...
• RugkiksEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Gode speltbollerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Ferskner med amarettiEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os