Logo

Små Sarah Bernhard kager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kransekagebunde:
500 g ren, rå marcipan
200 g stødt melis
ca. 3-4 æggehvider

Sarah Bernhard creme:
½ liter piskefløde
30 g hele Arabicabønner
350 g mørk chokolade

Kransekagebunde:
Melis og æggehvide røres godt sammen og står i ca. 15 minutter, til sukkeret begynder at opløses. Dette arbejdes langsomt ind i marcipanen lidt ad gangen. (Hvis nødvendigt tilsættes lidt ekstra æggehvide, dette afhænger af hvidens størrelse).
Kransekagemassen sprøjtes ud på bagepapirm med en stjernetylle og bages med en ekstra plade under ved 190ºC i ca. 5 minutter (kun lige til de er gyldne) og afkøles.

Sarah Bernhard creme:
Piskefløde og Arabica (Arabicabønner foretrækkes, da dette giver det bedste resultat til Sarah Bernhard cremen) koges op og trækker ca. 15 minutter (gerne længere). Herefter varmes fløden lidt op igen, bønnerne sigtes fra, og moccafløden hældes forsigtigt over den hakkede chokolade, til den danner en emulsion, og chokoladen er smeltet.
Herefter afkøles cremen. Helst til næste dag.
Den kolde Sarah Bernhard creme sprøjtes i små toppe oven på den kolde kransekagebund og vendes i revet god, mørk chokolade.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.345 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her