Logo

Små Sarah Bernhard kager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Kransekagebunde:
500 g ren, rå marcipan
200 g stødt melis
ca. 3-4 æggehvider

Sarah Bernhard creme:
1/2 liter piskefløde
30 g hele Arabicabønner
350 g mørk chokolade

Kransekagebunde:
Melis og æggehvide røres godt sammen og står i ca. 15 minutter, til sukkeret begynder at opløses. Dette arbejdes langsomt ind i marcipanen lidt ad gangen. (Hvis nødvendigt tilsættes lidt ekstra æggehvide, dette afhænger af hvidens størrelse).
Kransekagemassen sprøjtes ud på bagepapirm med en stjernetylle og bages med en ekstra plade under ved 190ºC i ca. 5 minutter (kun lige til de er gyldne) og afkøles.

Sarah Bernhard creme:
Piskefløde og Arabica (Arabicabønner foretrækkes, da dette giver det bedste resultat til Sarah Bernhard cremen) koges op og trækker ca. 15 minutter (gerne længere). Herefter varmes fløden lidt op igen, bønnerne sigtes fra, og moccafløden hældes forsigtigt over den hakkede chokolade, til den danner en emulsion, og chokoladen er smeltet.
Herefter afkøles cremen. Helst til næste dag.
Den kolde Sarah Bernhard creme sprøjtes i små toppe oven på den kolde kransekagebund og vendes i revet god, mørk chokolade.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 718 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• YoghurtbrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Klejner, sprøde 1952 fra NyvangJulemanden med hjælpere kører hestevogn i Andelsbyen Nyvang ved Holbæk og når man kommer...
• Amerikansk æggehvidekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Æblekage med kanel-isDet søde punktum er en rigtig vinterdessert: Æblekage med kanel-is
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os