Logo

Råcreme til kager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 æggeblommer
3 spsk sigtet Flormelis
1 tsk Vanilje
2 evt. 1 blad udblødt husblas
¼ liter. piskefløde, pisket til skum

Æggeblommer, flormelis og vanilje piskes luftig.
Husblas blandes i.
Flødeskummet vendes i med let hånd.
Denne creme bruges bl. a. til lagkager.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.692 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her