Logo

Smuldrekage med rabarber

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
½ kg rabarberstilke
150 g sukker
1 appelsin

Dej:
150 g hvedemel
150 g smør
4 spsk sukker

Skær rabarberstilke i 2 cm lange stykker og kom dem i et ovnfast fad med 150 g sukker og saft og reven skal fra en appelsin.
Dej: Smuldr hvedemel og smør og bland sukker i. Fordel det over rabarberstykkerne.
Bag ved 200º i 30-40 min. og servér kagen lun med koldt flødeskum til.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.002 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?