Logo

Smuldreæblekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3-4 æbler (ca. 400 g )
2 spsk sukker
65 g margarine
1 ½ dl hvedemel
3 spsk sukker
 
Skræl æblerne og del dem i både.
Læg dem i et smurt ovnfast fad og drys lidt sukker på, (afhængig af
æblernes surhed).
Smuldr margarinen i melet, bland med sukkeret og drys blandingen over
æblerne.
Bag kagen ca. ½ time ved 170ºC.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.381 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her