Logo

Smuldreæblekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
3-4 æbler (ca. 400 g )
2 spsk sukker
65 g margarine
1 ½ dl hvedemel
3 spsk sukker
 
Skræl æblerne og del dem i både.
Læg dem i et smurt ovnfast fad og drys lidt sukker på, (afhængig af
æblernes surhed).
Smuldr margarinen i melet, bland med sukkeret og drys blandingen over
æblerne.
Bag kagen ca. ½ time ved 170ºC.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.882 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?