Logo

Smuldreæblekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
3-4 æbler (ca. 400 g )
2 spsk sukker
65 g margarine
1 1/2 dl hvedemel
3 spsk sukker
 
Skræl æblerne og del dem i både.
Læg dem i et smurt ovnfast fad og drys lidt sukker på, (afhængig af
æblernes surhed).
Smuldr margarinen i melet, bland med sukkeret og drys blandingen over
æblerne.
Bag kagen ca. 1/2 time ved 170ºC.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.661 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fin KaffetærteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rona's peanutsmåkagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• FuldkornshornDet er ganske nemt at bage disse dejlige fuldkornshorn. De smager skønt, som de er eller...
• Druesorbet med chokoladedruerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os