Logo

Snasket Brunsviger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

3 dl mælk
40 g gær
115 g margarine
2 æg
3 spsk sukker
450 g hvedemel
 
Fyld:
375 g farin
ca. 115 g margarine
 
Evt. pynt: Glasur
 
Lun mælken og rør gæren ud heri.
Tilsæt derefter margarine, æg og sukker.
Tilsæt hvedemel, til dejen slipper.
Stil dejen til hævning under et fugtigt klæde.
Smør en bradepande godt og fordel dejen heri.
Lav huller i dejen med fingerne (til fyldet).
Smelt farin og margarine og rør det sammen og fordel det over dejen.
Bages ved 200ºC ca. 20 minutter.


Tips: Dejen skal være ret klistret.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.167 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Morgenboller 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokoladekage, nemEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Nøddekanter - diabetikerVær ikke firkantet, smag disse trekanter med store nødder, det er lige til ...
• Marineret mørbrad + JordbærisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!