Logo

Sneboller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 1/2 dl vand
2 tsk sukker
75 g smør
75 g hvedemel
2 æg
evt. lidt reven citronskal

Bring vand, sukker og smør i kog.
Kom melet i under kraftig piskning og bag det godt igennem til det slipper.
Afkøl dejen lidt og rør æggene i et ad gangen og rør herefter dejen i ca. 10 min.
Varm fedt, palmin eller olie langsomt op.
Prøv temperaturen med en træpind, når det syder rundt om pinden er fedtet tilpas varmt.
Dyp to skeer i fedtet og form små boller af dejen hermed.
Kom dem i gryden og lad dem koge til de er lysebrune.
Kom ikke for mange i ad gangen, da de hæver meget.
Tag dem op med hulske og lad dem afdryppe på fedtsugende papir. Anret dem på serveringsfad og sigt lidt flormelis over.
Server dem mens de endnu er varme med syltetøj til.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.246 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Appelsin birkes muffins - lav fedt %En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Laksepandekager med spinatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Boller med chokoladeBoller smager dejligt - og chokoladestykker er med til at gøre disse boller helt...
• Amerikansk frugtcremedessertEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!