Logo

Sneboller 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

35 g margarine
35 g hvedemel
35 g kartoffelmel
1 ¼ dl vand
2 stk æg
palmin
flormelis
 
Brug hvid afbagning og hæld dejen op i en skål.
Tilsæt det sammenpiskede æg lidt efter lidt, rør godt hver gang.
Dejen formes med 2 teesker til runder boller der koges i det varme fedt.
Serveres varme overstrøet med flormelis.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.494 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her