Logo

Snevafler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ liter piskefløde
200 g hvedemel
½ liter æggehvide, pisket
125 g smør eller margarine
1 spsk vaniljesukker
fedtstof til bagning

Tilbehør:
æblemos
kanel
rom

Denne opskrift er svensk og egner sig fortræffeligt til mørke, hyggelige vintereftermiddage.
Fløden piskes og tilsættes hvedemel og æggehvide. Smeltet, afkølet smør hældes ved og der smages til med vaniljesukker.
Vaflerne bages til de er gyldne, og serveres straks med lunken æblemos smagt til med kanel og lidt rom.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.255 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her