Logo

Sne-kage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
200 g sukker
4 æg
100 g hvedemel
1 1/2 spsk kakao
1 stk vaniljesukker
 
Æg og sukker piskes hvide og lette (der skal ikke være noget sukker
der knaser).
Hvedemel, kakao og vaniljesukker blandes og sigtes i æggeblandingen.
Melet vendes forsigtigt i.
Dejen hældes i en springform (ikke for stor) med bagepapir.
Bages i ca. 50 min. ved 175ºC og ikke for højt i ovnen.
Når kagen er kold sigtes der flormelis på toppen.
 
Tips: Det er vigtigt at æg og sukker bliver pisket godt, og at de andre
ingredienser bliver vendt i ellers bliver kagen ikke luftig.
Meget velegnet til børn.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 896 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• KantinekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Æbleskiver ægteFørst var det den flydende æbleskive d.v.s. en skive æble uden kernehus, dyppet i dej og...
• KommenskiksEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• JordbærbruschettaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os